SK HU

Webdesign, tartalomgyártás
 közösségimédiákba, nyomtatott médiába

LEGYEN JELEN AZ INTERNET VILÁGÁBAN
A TRENDNEK MEGFELELŐ WEBOLDALLAL, ÉS PROFI KÉPEKKEl

ételek, italok és más finomságok

A vendéglátás művészete

Mutassa be vendégeinek újdonságait, étlapját vagy éttermét látványos képeken. Tegye közzé weblapján vagy közösségi médiákban. Képeinket műtermünkben, vagy a helyszinen készítjük kiszerelhető profi stúdió felszerelésel. 


Ne feledje az esztétikus megjelenés az interneten épp úgy fontos mint az étel tálalása az étteremben vagy a koktél ízléses felszolgálása

kÉRJEN ÁRAJÁNLATOT üzenetben  +421 944 147 754 

Tárgyfotók

Jól megvilágított tárgyfotó információt ad a termékről-tárgyról,
annak tulajdonságáról, minőségéről. Akár egyszínű háttérben, akár kompozicióba helyezve, vagy használat közben készül, fontosak a kép részletei.

Divat

A divat sok esetben az önkifejezés ezköze. Életstílus közvetítője.
Ugyanakkor fontos az egyes ruhadarabok összeállítása, de legalább annyira fontos hogy illeszkedjék a viselője egyéniségéhez. A jól megválasztott modell, a megfelelő öltözék összeállitásával  sikerrel mutatja be az aktuális trendet. 

Biztosan ismerős szavak, hogy "csak a facebook- ra kell a fotó"

Tudtad hogy a közösségi média a legnagyobb reklámfelület?

Miért éppen oda töltsünk fel életlen, eltorzult mobiltelefonos képeket?

kÉRJEN ÁRAJÁNLATOT üzenetben  +421 944 147 754 

INGATLANFÓTÓZÁS  BELTÉR - KÜLTÉR

Eladó és kiadó ingatlanok

Találkoztam már olyan fotókkal ingatlanügynöségeknél, hogy az ebédlőasztal egyszerüen teniszpályáva változott, a fürdőszobában pedig a fürdőkád összeért a mennyezettel, és a pizzai ferde toronyhoz hasonlitottak a szobák sarkai. A fűtőtestet pedig ruhaszáritóként mutatták be. Hogy szeretnéd bemutatni az Iingatlanod? Ugye nem igy? A jól megvilágitott terem a torzulásmentes arányokkal, reálisabb képet ad a leendő ügyfelednek, és ha még belefér egy kis dekorálás, például egy csokor virág a vázában, szívesebben látogatnak majd hozzád az érdeklődők.

Az ingatlan fotók külömbözőek lehetnek. Minden attól függ, mennyire vagy igényes, illetve mennyire igényes ügyfeleket szeretnél magadnak.

kÉRJEN ÁRAJÁNLATOT üzenetben  +421 944 147 754